اهداف ثبت شرکت

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 0.00 (تعداد رای 0)

در سال های اخیر که دولت توجه ویژه ای به بخش خصوصی داشته و همه جوره از این بخش حمایت کرده است نگاه ویژه ای به ثبت شرکت  و موسسات غیر تجاری توسط افراد متخصص صورت گرفته است . ولی این تنها دلیل وجود این توجه و نگاه به ثبت شرکت نمی باشد .

یکی از دلایل و اهداف ثبت شرکت و موسسات غیر تجاری توسط افراد مطلع و صاحب دانش خود همین موضوع برون سپاری فعالیت های دولتی به بخش خصوصی و تلاش قدرت برای فعالی سازی این حوزه می باشد . این نکته باعث شده که بسیاری از افرادی که حتی شبهه ای در دل برای ثبت شرکت داشتند متوجه شوند که شرکت ها جایی برای خودنمایی دارند و بازار کار مناسبی برای انها به صورت روز افزون فراهم می شود .  بنابر این می توان یکی از اهداف ثبت شرکت در دیدگاه برخی از افراد را همین موضوع خصوصی سازی دانست.

اما از طرفی هم دولت حمایت های خوبی از بخش خصوصی دارد . یعنی تنها این نیست که فعالیت به این شرکت ها واگذار شود و مالیاتی دریافت شود و تمام . افرادی که وارد حوزه های حقوقی شده و شخصیت حقوقی پیدا کنند تنها افرادی هستند که می توانند از خدمات دولتی و معافیت های مالیاتی که دولت در نظر گرفته بهره مند شوند .

دولت با لوایح و قوانینی موسسات مالی و اعتباری و بانک ها را در پرداخت وام و تسهیلات به شرکت ها و موسسات غیر تجاری بیشتر ترغیب نموده و این موسسات وام  های بیشتر و با سود های کمتری برای این اشخاص در نظر گرفته و با توجه به اعتباری که دارند نحوه پرداخت وام و تسهیلات به این شرکت ها بسیار ساده تر است .

شرکت ها و موسسات مختلف دارای اعتبار فراوانی هم نزد ددولت و هم نزد سایر ارگان ها و نهاد های کشوری می باشند . این دلیل باعث می شود برای ورود به مناقصات و مزایده های خود تنها از این افراد دعوت به مشارکت کنند. طبیعی است افرادی که خواهان به دست آوردن سود بیشتر و همچنین ورود به برخی از بازار ها هستند این فرصت ها را غنیمت شمرده و با رعایت سود و زیان خود از این فرصت ها استفاده کنند. در واقع می توان گفت یکی از اصلی ترین دلایل و اهداف ثبت شرکت ها وجود همین فرصت ها می باشد . این فرصت ها تنها در اختیار  افراد و شخصیت های حقوقی است و اگر کسی بخواهد از مزایای این فرصت ها استفاده کند باید این شخصیت را با خود داشته باشد.

هدف برخی از افراد برای ثبت شرکت و یا موسسه غیر تجاری انجام کار بصورت گروهی و تیمی می باشد . برخی از فعالیت ها تنها با مشارکت و ایده و همفکردی نفرات دیگر می تواند محقق شود و یا سرعت و کیفیت خوبی داشته باشد . در واقع اجتماع بیش از دو تا سه نفر می توانند با ثبت هر گونه شرکت تجاری و یا موسساه غیر تجاری ضمن به اشتراک گذاشتن تجارب و دانش خود فعالیت های مورد نیاز شرکت را هم بخصوص در بدو تاسیس که شرکت توانایی مالی بالایی برای جذب نیروی انسانی لازم ندارد می تواند در توسعه شرکت و نشان دادن قابلیت ها و توانایی های شرکت نقش بسزایی داشته باشد.

نیروهای متخصص و موسسین کاردان در شرکت های تازه تاسیس و نوبنیاد بسیار تاثیر گذار می باشند . این افراد نه تنها در قالب شراکت با شرکت آورده هایی مالی و سرمایه ای را با خود برای شرکت می آورند بلکه هر کدام با خود حداقل های دانش ، تجربی و عملکردی را دارند و هر کدام می توانند در شرکت وظیفه ای را در اختیار گرفته و به رزومه و رشد شرکت کمک نمایند .

بنا بر این برخی از افراد که توانایی هایی دارند و می خواهند توانایی خود را توسعه بدهند و یا نقاط ضعفی دارند و مترصد برطرف کردن این نقاط ضعف با بهره برداری از توانایی دیگر هستند با ثبت یک شرکت تجاری و استفاده از افرادی خبره و مورد صلاحیت در حوزه های مورد نیاز ضعف خود را برطرف می کنند و بدینوسیله سود و اعتباری هم برای آن افراد فراهم می نمایند .

از طرف راه اندازی یک شخصیت حقوقی و یک شرکت تجاری اعتبار بالایی برای موسسین شرکت به همراه دارد . این اعتبار مهم ترین پارامتر برای سود آوری و نائل شدن شرکا به منافع زیاد مادی و غیر مادی می باشد .در واقع همانگونه که آورده شد اعتماد شرکت ها و ارگان های دولتی و غیر دولتی به شرکت های حقوقی باعث می شود توان این شرکت ها برای حضور در بازار ها و شرایط مورد نیاز این شرکت ها بالاتر رود و مورد تایید این سازمان ها و ارگان ها واقع شوند .

شرکت های حقوقی می توانند توسعه پذیر باشند و این یکی دیگر از اهداف ثبت شرکت ها می باشد.  مقصود از توسعه پذیری یک شرکت توانایی آن برای حضور در چندین پروژه و کار متفاوت بصورت هم زمان می باشد . در واقع شرکت ها با استخدام نیرو های انسانی متخصص در زمینه های مختلف تنها مبادرت به مدیریت این شرکت ها ننموده و این افراد را برای مقاصد و مشتریان مختلف سازماندهی می کنند . هر چه نفوذ و اعتبار شرکا شرکت و سرمایه شرکت بالاتر باشد و یا بلاتر رود توان این شرکت ها برای داشتن مشتریان بیشتر هم بالاتر خواهد رفت .

ضمن اینکه شرکت مجموعه ای از افراد توانمند در حوزه های مختلف می باشد . واسته به فرد نیست و این یعنی عملکرد قدرتمندانه در حوزه های مختلف و برای چندین مشتری  و بخصوص مشتریان حقوقی و معتبر . تصور کنید یک فرد حقوقی در انجام یک پروژه تنها توانایی انجام صفر تا 10 پروژه را دارد  ولی شرکت با استفاده از افرادی توانا در حوزه های مختلف نه تنها این صفر تا 10 را انجام خواهند داد بلکه مراحل ده تا صد این پروژه را هم با استفاده از قابلیت سایر نفرات به سرانجام می رسانند.

این توانایی شرکت ها باعث می شود مشتریان و یا صاحبین کار و پروژه اولا با یک شرکت و یا مجری طرف باشند و ثانیا بتوانند با خیال آسوده و تحت یک پروژه کار خود را انجام شده بدانند . شرکت ها تنها نیاز به یک بار استعلام ، ارزیابی صلاحیت و توانایی مجریان ، برگزاری مناقصه و مزایده ، دریافت اسناد تضمین و عقد قرارداد و … دارند . بنابر این ترجیح شرکت ها نه تنها از لحاظ اعتباری بلکه از نقطه نظر عملیاتی هم انتخاب شرکت هایی است که این صفر تا صد را با ضمانت برای آنها انجام دهند .

ضمن اینکه در صورت خراب و یا نا موفق بودن کار کارفرما طرف قرار داد خود را به خوبی می شناسد و به راحتی می تواند از او کار خود را مطالبه نماید . در چنین حالتی افرادی که یک تا چند توانایی مرتبط و موفق دارند با استفاده از دانش و تخصص نیرو ها و شرکا خود این صفر تا 100 را در قالب یک شرکت فراهم می نمایند و ضمن کاهش دادن دغدغه شرکت ها و ارگان های بزرگ و کوچک خودشان هم به سود و منافع چندین برابر دست پیدا می کنند .

هدف دیگر افرادی که شرکت ثبت می کنند تامین سرمایه مورد نیاز خود برای مقاصد خاص می باشد . با مثالی ساده این موضوع را توضیح می دهیم . شما خود را به عنوان یک تاجر موفق تصور کنید که به راحتی می تواند نیازهایی را شناسایی و با خرید این نیاز ها از داخل و یا خارج از منابعی که سراغ دارد نیازی را تامین کرده و سودی به دست بیاورد . شما در این حالت دوست دارید که سرمایه خوبی در اختیار داشته باشید تا بتوانید با تامین بخش بزرگتری از نیاز جامعه سود و منافع بیشتری هم به دست بیاورید .

در این حالت با راه اندازی یک شرکت تجاری بخصوص از نوع تضامنی  یا مختلط می توانید به راحتی با شراکت با عده ای همانند خود و یا با عده ای سرمایه دار و سرمایه گذار سرمایه خود را بلاتر برده و سود کالا و خدمات بیشتری را تامین و چرخه مالی بالاتری داشته باشید . شاید این سئوال پیش بیاید که خوب سود هم بین شرکا تقسیم می شود و نهایتا همان سود باقی خواهد ماند .

در جواب این سئوال باید گفت که تاجران و بزرگان حوزه بازرگانی به خوبی می دانند خرید بصورت نقدی و با سرمایه بالا و یا با حجم بسیار زیاد باعث تخفیف های زیادتری هم برای خریدار می شود . در همین رابطه بازار بالاتری را می توانید اشغال کنید و مشتریان بیشتری را جذب کنید ، می توانید کالا ها و محصولات بیشتری را در سبد خود جای دهید و می توانید انحصار بیشتری در برخی از محصولا داشته باشید و این یعنی به دست آوردن چیزی در حدود دو برابر سود بصورت حداقل برای خود یک فرد.

البته با توجه به اینکه سرمایه شرکت بصورت روز افزون بالاتر می رود می توان این موضوع را هم عنوان کرد که با بالاتر رفتن سرمایه شرکت قدرت شرکت برای خرید و به دست آوردن بازار های بیشتر هم بهتر می شود .

از اهداف دیگر شرکت ها همین است . کار گروهی و به دست آوردن سرمایه بیشتر برای رسیدن به اهداف بالاتر . برخی از موسسین  شرکت ها با توافقات اولیه اقدام به راه اندازی و تاسیس شرکت می کنند و فعالیت هایی را آغاز می کنند که در آغاز برای این افراد به عنوان هدف اولیه می باشد و قصد اصلی آنها رسیدن به نقطه ای از توانایی و اعتبار برای ورود به یک موضوع و هدف بزرگ تر می باشد .

شرکت های نوپا و تازه تاسیس نه اعتبار لازم را برای ورود به بسیاری از بازرا ها دارند ولی شاید توان و اعتبار کافی را برای ورود به برخی دیگر از موضوعات و بازار ها نداشته باشند . برای ان منظور با شراکت با همدیگر و انجام پروژه های کوچک تمام تلاش خود را برای به دست آوردن سود و اعتبار لازم انجام می دهند و نهایتا با ورود به هدف قائی خود به آنچه که دنبالش بودند می رسند .

به عنوان مثال شرکتی تولیدی را در نظر بگیرید که در ابتدا تنها با راه اندازی یک خط تولید خاص و داشتن چند مشتری جزئی کار خود را آغاز می کند و با به دست آوردن سود بیشتر مشتریان خود را در همان موضوع افزایش می دهد . سپس به ترتیب خطوط مرتبط دیگر را هم به خطوط تولیدی خود اضافه کرده و نهایتا با تحت مدیریت در آوردن عده ای زیاد از کارکنان و حتی شرکت های تابع خود می تواند اقدام به ثبت یک شرکت هلدینگ کرده و سود و اعتبار خود را به حد بسیار زیادی بالا ببرند .

در واقع هدف و یا اهداف ثبت شرکت ها بسیار زیاد هستند . شاید برخی بدون هدف اقدام به ثبت شرکت بکنند و تنها به دنبال استفاده از اعتباری موقتی باشند ولی بیشتر افراد ثبت کنند شرکت با داشتن ایده و هدفی این کار را انجام می دهند . سود بالا ؛ اعتبار زیاد ، کار گروهی و مشارکتی ، استفاده از توانایی سایر افراد و شرکا ، استفاده از تسهیلات مالی و اعتباری دولتی ، توانایی رقابل با سایر مشتریان ، عدم عقب افتادن از رقبا و هم صنفان  و …

رقابت از شاخصه های اصلی مورد نیاز برای شرکت های مختلف می باشد. تمام شرکت ها پس از ثبت باید با رقبایی دست و پنجه نرم کنند واین موضوع بدون داشتن شخصیت حقوقی لازم محکوم به شکست می باشد . بازار امرزو بازاری نیست که با توانایی فردی بتوان به رقابت با گردن کلفت ها و افراد دارای نفوذ و اعتبار پرداخت و جلوی آنها ایستادگی کرد .

برای اینکه از دور رقابت با سایر رقبا خارج نشوید باید به فکر ثبت شرکت در زمینه مورد فعالیت خود باشید و با سرمایه گذاری مناسب بر روی برند و شرکت خود مشتریان زیادی را به دست آورده و هدفمند فعالیت کنید . در اصل داشتن یک شخصیت حقوقی به شما دیدگاهی فراتر خواهد داد تا بتوانید با تکیه بر اصول شخصیت های حقوقی به درامد ها و جایگاه های بالا دست یابید .

ثبت شرکت و موسسات غیر تجاری اصلا کار سخت و نگران کننده ای نیست . این موضوع را به کارشناسان موسسه حقوقی ثبت شرکت و ثبت برند نوبل واگذار کنید تا از تمام سختی ها و مشکلاتی که در این حوزه می شناسید رهایی یابید .

کارشناسان و متخصصین ما با بهره مندی از سال ها تجربه و تخصص و تسلط کافی بر مفاهیم حقوقی و قانونی در خصوص انواع مختلف شرکت های تجاری و موسسات غیر تجاری با شما به عنوان نیروی شما خواهند بود  و تا زمان راه اندازثی و شروع فعالیت شما و حتی به عنوان یک همراه در آینده شرکت شما با شما همراه خواهند بود . پس همین امروز با ما تماس بگیرید.

ثبت شرکت نوبل در شبکه های اجتماعی

با ما همرا باشید در

ثبت شرکت نوبل در شبکه های اجتماعی

ما را در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید