• خانه
  • وبلاگ
  • ثبت شرکت تضامنی به درد چه افرادی می خورد

ثبت شرکت تضامنی به درد چه افرادی می خورد

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 0.00 (تعداد رای 0)

در دنیای امروز که شغل ها و حرفه ها به سمت تخصصی تر شدن و حرفه ای تر شدن پیش می رود و سیاست دولت هم واگذاری بخش های مختلف فعالیت های دولتی به بخش خصوصی می باشد ثبت شرکت و موسسات غیر تجاری هر چند پدیده ای تازه نیست ولی در سال های اخیر رشد چشم گیری داشته است و به نظر می رسد لزوم داشتن یک شخصیت حقوقی برای پیشبرد اهداف و برنامه ها و رسیدن به سود و منافع مورد نظر بیش از پیش برای  متخصصین محرز شده است .

تنوع شرکت ها و قالب ثبتی آنها بعضا باعث بروز مشکلاتی برای علاقمندان به ثبت شرکت می شود تا جایی که انتخاب نوع شرکت و حتی موضوع فعالیت آن برای بسیاری به یک چالش مبدل شده است . به همین دلیل این سئوال همواره برای این عزیزان مطرح می باشد که چه نوع شرکتی باید ثبت کرد تا به خواسته های خود بهتر دست یابیم .

بسیاری از افرادی که در دنیای اقتصاد و تجارت صاحب سبک و شناخته شده می باشند و دارای اعتبار لازم برای موضوعات مختلف باشند بیشتر از این اعتبار خود برای داشتن پروژه و پیشبرد اهداف خود استفاده می کنند. این افراد در صورت نیاز به توسعه فعالیت های خود با ثبت شرکت تضامنی قدم در دنیای اشخاص حقوقی می گذارند زیرا اعتبار لازم و کافی را برای اینکه بدون نیاز به سرمایه اولیه موضوع و پروژه ای را به سرانجام برسانند دارند و مشتریان نیز تنها به دلیل اعتمادی که به این فرد دارند در واقع با او برای عقد قرار داد وارد معامله می شوند .

شرکت های تضامنی با دو نفر حداقل که دارای اعتبار لازم بوده و هر دو بپذیرند که ضامن شرکت باشند به ثبت می رسند . این شرکت ها از جمله شرکت های اشخاص بوده و بدون نیاز به سرمایه اولیه و تنها به دلیل اعتبار شرکا قابل ثبت می باشند . البته داشتن سرمایه برای این شرکت ها اعتبار مضاعف به دنبال خواهد داشت و لیکن در هنگام ثبت شرکت چنانچه سرمایه اولیه هم تعریف نشود خللی برای ثبت شرکت و فرآیند ثبتی آن بوجود نخواهد آمد .

ضامن بودن شرکا در این شرکت ها به این معنی است که در صورت وجود بدهی و تعهدات برای شرکت این وظیفه هر یک از شرکا خارج از سهم الشرکه و میزان سرمایه می باشد که این تعهدات را تماما قبول نموده و پاسخگو باشد . زیرا مشتری به اعتماد این فرد وارد مذاکره با شرکت و انجام معمله و قرارداد با شرکت بوده پس طبیعی است که در هنگام درخواست دین خود به سراغ شریک ضامن رفته و از وی درخواست خسارت نماید .

شرکا ضامن هم نمی توانند با استناد به اینکه میزان سهم کمتری دارند و یا دخالتی در امور شرکت ندارند  و … از دادن بدهی ها و جوابگویی به مشتریان و ذی نفعان سر باز زده و قانون نیز از این شرکا دیون مشتران را مطالبه خواهد کرد . در این خصوص خود شرکا باید با هم برای پرداخت دیون و بدهی ها تفاهم نموده و این موضوع را می توانند در شرکتنامه قید کنند.

شرکتنامه در واقع سند اصلی شرکت های تضامنی است که در آن نحوه شراکت ، میزان سهم الشرکه و نحوه تقسیم سود و زیان و … آورده می شود و همه شرکا بدون استثناء موظف به تایید این سند می باشند . این شرکتنامه دارای اهمیت بسیار زیادی برای شرکت های تضامنی می باشد و تنظیم آن را حتما به دست مشاورین متخصص واگذار نمایید .

شرکت های تضامنی در همه انواع موضوعات می توانند به ثبت برسند و تنها با داشتن ااعتبار و سرمایه لازم به انجام پروژه های مختلف کوچک و بزرگ مبادرت نمایند . موضوعاتی که با مسائل مالی و حقوقی سر و کار داشته باشند بیشتر مد نظر اینت شرکت ها به دلیل اعتبار افراد آن می باشند . شرکت های حسابداری ، بیمه ای ، ارزی  و از این دست بیشترین مورد ثبت شرکت های تضامنی هستند . البته شرکت های تضامنی در حوزه تولید و مصرف ، خدمات ، مشاوره ، مدیریت ، توزیع و نشر و … هم بسیار زیاد هستند و هیچ محدودیتی بریا ثبت ندارند .

برای ثبت شرکت تضامنی بهتر است از وکلایی استفاده نمایید که شناخته شده و دارای اعتبار و وجهه معتبری باشند .

ثبت شرکت و ثبت برند نوبل با داشتن سال ها تجربه و تخصص و به پشتوانه کارشناسان و متخصصین حقوقی تراز اول خود مفتخر خواهد بود که در کنار شما باشد .

ثبت شرکت نوبل در شبکه های اجتماعی

با ما همرا باشید در

ثبت شرکت نوبل در شبکه های اجتماعی

ما را در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید