چگونه یک شر کت هلدینگ راه اندازی کنیم ؟

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 3.50 (تعداد رای 2)

هلدینگ ها شرکت هایی هستند که چندین شرکت را مدیریت و سیاست گذاری نموده و بیشتر فعالیت نظارتی بر این شرکت ها دارند . شرکت هلدینگ که با نام های مادر ، کنترل کننده ، دارنده ، مالک ، صاحب سهم و نام های دیگر شناخته می شود به حکم یک پیشرو و جهت دهنده و یا یک فرمانده برای شرکت های زیر مجموعه خود عمل می کنند و با اتخاذ تصمیم هایی که معمولا توسط افراد این شرکت ها در شرکت های زیر مجموعه سوق دهی می شوند تلاش می کنند تا خواسته های خود را و نتایج مورد نظر خود را از فعالیت های شرکت زیر مجموعه خود دریافت نمایند .

شرکت های مادر و یا هلدینگ  ممکن است سهام عمده شرکت های زیر مجموعه را خریداری نمایند و با گماشتن نفراتی در راس این شرکت ها در تصمیم گیری و هدف دهی آنها تاثیر گذار شوند . و یا ممکن است موسسین شرکت هلدینگ با هدف گذاری های مشخص تعدادی شرکت زیر مجموعه در قالب های و موضوعات مورد نظر راه اندازی و سیاست های شرکت مادر را رهگیری نمایند .

در بسیاری از مواقع شرکت های هلدینگ در جهت تکمیل یک تا چند محصول نهایی فرآیند های یکدیگر را تکمیل نموده و در حکم مکمل هم فعالیت می کنند .  ولی گاها این شرکت ها در فعالیت ها و موضوعات متنوعی شکل می گیرند و اهداف صادراتی و یا تامین کننده های متفاوت را در نظر دارند . در حالتی هم ممکن است موضوع صادراتی و یا بازرگانی و پخش محصولات مورد نیاز جامعه ای هدف باشد که در این حالت محصولات و خدمات شرکت های زیر مجموعه ممکن است کاملا با هم مغایر و متفاوت باشند .

در نقطه نظری هم ممکن است شرکت هلدینگ در موضوعی مشخص مثلا مواد غذایی فعالیت کند و تمامی شرکت های زیر مجموعه چند نوع متفاوت از محصولات را تامین نموده و با برند شرکت هلدینگ و تایید کنترل کیفی این شرکت ها وارد بازار شود .

آنچه در این شرکت ها اهمیت دارد رسیدن به اهداف تعیین شده برای شرکت مادر می باشد . همه تلاش شرکت های زیر مجموعه اغلب در یک راستا و بنا بر برنامه ها ، اهداف و خط مشی شرکت هلدینگ می باشند .

بیشتر شرکت های هلدینگ در غالب شرکت های سهامی ( سهامی عام و یا سهامی خاص ) بوجود آمده و ثبت می شوند این شرکت ها باید طبق قانون خاص خود بوجود بیایند . برای ثبت شرکت هلدینگ سهامی خاص  پنجاه میلیارد  ریال و برای ثبت شرکت هلدینگ سهامی عام یکصد میلیارد ریال سرمایه باید در نظر گرفته شود .

شرکت های هلدینگ می توانند بصورت خاص در یک نوع موضوع فعالیت نمایند و یا چندین موضوع مشخص و تعریف شده را در راستای یک هدف دنبال نمایند و در خصوص نوع موضوع فعالیتشان هیچ محدودیتی وجود ندارد . این شرکت ها در انواع موضوعات مانند موضوعات بازرگان ، خدماتی ، پزشکی ، نفتی و پتروشیمی ، انواع تولیدی ها ، انواع مراکز تفریحی و آموزشی و … به ثبت رسیده و فعالیت می کنند .

شرکت های هلدینگ نیز با توجه به شناخت بازار هدف خود و تنوع خواسته ها می توانند در طول حیات خود تغییراتی را داشته باشند و این تغییرات را در اداره ثبت شرکت ها به ثبت برسانند. هر آنچه که بتواند برای رسیدن به اهداف و برنامه های این شرکت ها کمک نماید ممکن است روزی در غالب یک شرکت زیر مجموعه برای اینش شرکت ها به ثبت رسیده و فعالیت نماید .

موسسین و سهامداران شرکت های زیر مجموعه شرکت های هلدینگ ممکن است خود نفرات موسس شرکت هلدینگ و یا نفرات و موسسین متفاوتی باشند و شرایط مورد نظر شرکت هلدینگ را فراهم نمایند .

برای ثبت شرکت هلدینگ اولین قدم ثبت شرکت در قالب سهامی خاص و یا سهامی عام می باشد و پس از ثبت نهایی شرکت هلدینگ و یا مادر باید تقاضانامه ای توسط هیئت مدیره تنظیم و ضمن تشریح موضوع فعالیت این درخواست برای سازمان بورس و اوراق بهادار ارسال شود تا پس از بررسی ها لازم و در صورت تایید این سازمان  موافقتنامه ای برای تاسیس شرکت هلدینگ صادر شود و این موافقتنامه برای اداره ثبت شرکت ها  توسط خود سازمان بورس و اوراق بهادار ارسال می شود تا اقدامات ثانویه برای تغییر شرکت به نوع هلدینگ اعمال شود .

فعالیت های بزرگی در قالب شرکت های هلدینگ صورت می گیرد و بهتر است برای ثبت این شرکت ها حتما از مشاورین حقوقی مورد صلاحیت و خبره ثبت شرکت و ثبت برند نوبل استفاده نمایید تا با توجه به شناخت این کارشناسان از تمام پیچ و خم های حقوقی بتوانید به آینده شرکت خود امیدوارتر باشید.

ثبت شرکت نوبل در شبکه های اجتماعی

با ما همرا باشید در

ثبت شرکت نوبل در شبکه های اجتماعی

ما را در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید