ثبت شرکت نوبل

متخصص در ثبت انواع شرکت و ثبت برند و مشاوره با کارشناسان مجرب

ماده 20 قانون تجارت ، شرکت های تجاری را بر 7 نوع مختلف معرفی می نماید که میتوان به صورت ثبت شرکت شرکت سهامی خاص و ثبت شرکت سهامی عام ، ثبت شرکت شرکت با مسئولیت محدود ، ثبت شرکت تضامنی ، ثبت شرکت مختلط غیرسهامی ، ثبت شرکت مختلط سهامی ، ثبت شرکت نسبی و ثبت شرکت تعاونی به ثبت رساند

وبلاگ

ثبت شرکت نوبل

ثبت شرکت و انواع آن


ثبت شرکت سهامی خاص

ثبت شرکت سهامی خاص

محبوب ترین نوع ثبت شرکت سرمایه ای در ایران شرکت سهامی خاص می باشد. این شرکت با حداقل 100 هزار تومان و بصورت سهامی به ثبت می رسد. منظور اینکه سرمایه در شرکت سهامی خاص به سهام تقسیم می شود و هر یک از سهامداران تنها به اندازه سرمایه خود در شرکت از سهام شرکت بهره می برد. این سهام تعیین کننده میزان مسئولیت و سود و زیان و تعهدات هر یک از سهامداران نسبت به شرکت می باشد. 3 نفر حداقل نفراتی هستند که باید برای ثبت شرکت سهامی خاص با هم مشارکت داشته باشند و از میزان سرمایه ای که برای ثبت شرکت در نظر گرفته و تعهد شده است باید 35 درصد از آن در حساب شرکت تادیه و گواهی آن از بانک ذی صلاح دریافت شود. شرکت های سهامی خاص تماما با سرمایه خود اشخاص موسس ایجاد می شوند ، بنابراین ورود هر گونه سرمایه غیر و یا فروش سهام در این شرکت ها امکان پذیر نیست. همچنین هر یک از موسسین می تواند میزان تعهدات خود را بصورت غیر نقدی تادیه کند که در این صورت باید کارشناسی از دادگستری میزان سرمایه را تقویم کند. شرکت های سهامی خاص با موضوع بازرگانی به ثبت می رسند ولی الزامی به فعالیت بازرگانی ندارند و می توانند در موضوعات مختلف تولیدی، خدماتی، بازرگانی ، درمانی و ... فعالیت داشته باشند و محدودیتی در این خصوص ندارند

ثبت شرکت

ثبت شرکت نوبل

ثبت شرکت با مسئولیت محدود

شرکت با مسئولیت محدود با شراکت دو نفر قابل ثبت می باشد. این نوع شرکت را شرکت اعتباری سرمایه ای می نامند زیرا هم سرمایه و هم اعتبار شرکا در شرکت اعتبار آفرین است. برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود سرمایه حداقل 100 هزار تومانی و بصورت اعلامی در نظرگرفته شده است به اینصورت که باید شرکا حداقل 100 هزار تومان تعهد نمایندو زمانی را برای تادیه آن اعلام کنند، سپس مدیر عامل تعهد می دهد که در زمان تعیین شده تعهدات شرکا را تادیه و به حساب شرکت واریز نماید. سرمایه در شرکت بصورت سهام تقسیم نمی شود بلکه بصورت سهم الشرکه ای است و هر یک از شرکا تنها به اندازه سهم الشرکه خود که همان سرمایه ای است که در اختیار شرکت قرار داده در شرکت از سود و زیان شرکت بهره می برد. ضمنا سرمایه می تواند غیر نقدی و با تقویم نامه مورد توافق همه شرکا امکان پذیر است. این نوع شرکت هر چند با موضوع بازرگانی باید ثبت شود ولی محدودیت موضوع فعالیت ندارد و از شرکت های مطرح در دنیا می باشد. اگر خواهان ثبت شرکتی هستید که مسئولیت شما تنها به اندازه سرمایه تان باشد ثبت شرکت با مسئولیت محدود بهترین نوع شرکت است. در ضمن در شرکت با مسئولیت محدود باید شرکتنامه تهیه شود.

ثبت شرکت سهامی عام

ثبت شرکت سهامی عام یکی از شرکت های سرمایه ای و بزرگ ترین نوع شرکت تجاری است. این شرکت با تقسیم سرمایه اعضا به سهام شکل می گیرد به این صورت که هر یک از موسسین و سرمایه گذاران شرکت به اندازه سرمایه ای که وارد شرکت می کنند از سهام شرکت بهره می برند. این سهام تعیین کننده میزان مسئولیت هر یک از سهامداران در شرکت می باشد. برای تاسیس شرکت سهامی عام باید حداقل 5 نفر به عنوان موسس حضور داشتند و حداقل 500 هزار تومان سرمایه اولیه در نظر بگیرند و از این میزان خودشان 20 درصد را تعهد و 35 درصد از میزان تعهد شده را در حسابی به نام شرکت در نزد یکی از بانک های کشور تادیه نمایند. تادیه سرمایه تعهد شده بصورت غیر نقدی هم امکان پذیر است مشروط به اینکه کارشناس رسمی از دادگستری این موضوع را تقویم کند. مابقی میزان سرمایه مورد نیاز شرکت باید از طریق پذیره نویسی به مردم که شامل اشخاص حقیقی و حقوقی می باشد فروخته شود. برای این کار باید در پس از تادیه 35 درصد از میزان تعهد شده موسسین و با تهیه سایر مدارک، یک نسخه اظهارنامه و یک سند پذیره نویسی به اداره ثبت شرکت ها تسلیم شود تا با اجازه این اداره و مجوز سازمان بورس واوراق بهادار شرکت بتواند با انتشار اوراق پذیره نویسی اقدام به فروش سهام تا زمان مشخص بکند.

ثبت شرکت تعاونی

شرکت های تعاونی برای توسعه و بهره وری و بالاتر بردن توانایی در مناطق مختلف و بخصوص کاهش هزینه ها توسط حداقل 7 نفر از افراد هم راستا و با یک هدف تاسیس می شود. سرمایه مورد نیاز در این شرکت ها همانند شرکت های سهامی به سهام تقسیم می شود و هر فرد در شرکت به اندازه سهام خود دارای مسئولیت بوده و از سود و منافع شرکت سهم می برد. شرکت های تعاونی را از نظر نوع فعالیت به دو نوع شرکت تعاونی تولید و شرکت تعاونی توزیع تقسیم می کنند و از نقطه نظر تشکیل دهندگان تعاونی این نوع شرکت ها یا تعاونی خاص خواهند بود که خاص یک عده مشخص می باشند و یا تعاونی عام می باشند که خاص افراد مشخصی نیست. اگر شرکت تعاونی از نوع تعاونی عام باشد باید حداقل 500 میلیون ریال و اگر از نوع تعاونی خاص باشد باید حداقل 100 میلیون ریال سرمایه اولیه تعهد شود و از این میزان 35 درصد در همان ابتدا توسط خود موسسین تادیه و در حساب سپرده شود و مابقی باید توسط سایر شرکا تعهد و تادیه شود . اغلب قوانین شرکت تعاونی برگرفته از شرکت های سهامی است ولی قوانین خاص خود این شرکت ها هم باید رعایت شود

اخذ کارت بازرگانی

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 5.00 (تعداد رای 3)

هر شخص حقیقی و حقوقی که تمایل به انجام تجارت خارجی دارد باید اقدام به اخذ کارت بازرگانی نماید که در واقع مجوز اصلی تجارت خارجی می باشد. این کارت برای افراد متقاضی واجد صلاحیت توسط اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران توسط مرکز و یا شهرستان ها  صادر می گردد وپایه و مبنای اصلی صادرات و واردات می باشد. این کارت به دو صورت حقیقی و حقوقی قابل دریافت می باشد و مدت زمان اعتبار آن یکساله است . برای دریافت کارت بازرگانی باید از طریق ثبت درخواست در سایت اتاق بازرگانی ، تکمیل مدارک مورد نیاز و شرکت در کلاس های آموزشی در نظر گرفته شده اقدام نمود .
پس از دریافت کارت بازرگانی ، دارنده کارت این مجوز را پیدا می کند که اقدام به تجارت از ثبت سفارش و ترخیص کالا تا واردات از مناطق آزاد ، حق العمل کاری در گمرک و صادرات کالاهای مجاز بپردازد .این کارت بصورت کاملا اختصاصی برای فرد حقیقی و یا حقوقی درخواست کننده صادر می شود و در صورتی که از طریق این کارت  هرگونه کالایی قاچاق شود مسئولیت آن با صاحب کارت می باشد . بر همین اساس افرادی که مرتکب قاچاق کالا می شوند در صورت محرز شدن این موضوع برای گمرک و اتاق بازرگانی  طبق ماده 30 قانون امور گمرک ایران چنانچه دارای کارت بازرگانی باشند علاوه بر مجازات های مربوط  از عضویت اتاق بازرگانی شعب آن و شهرستان ها بصورت دائم یا موقت بیرون  و کارت بازرگانی نیز باطل می شود . حال در صورتی که موضوع به دادگاه ارجاع داده شود با پیشنهاد گمرک و تشخیص کمیسیون مرکب از نمایندگان وزارت اقتصاد و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و اداره گمرک ممکن است بصورت دائم یا موقت از عضویت اتاق بازرگانی و صنایع و معادن اخراج و مورد تعقیب مراجع قانونی قرار بگیرند .

تأمین مدارک مورد نیاز برای صدور اظهارنامه ثبت نام دفاتر بازرگانی اداره ثبت شرکتها:

مراحل و مدارک مورد نیاز اداره ثبت شرکتها :

  1. سه برگ اظهارنامه ثبت نام دفاتر بازرگانی، جهت اخذ کارت بازرگانی
  2. پلمپ دفاتر تجارتی ( روزنامه و کل ) سال جاری و ارائه گواهی پلمپ دفاتر تجارتی، جهت اخذ کارت بازرگانی
  3. یک برگ فتوکپی شناسنامه ( صورتی که متقاضی شخص حقیقی باشد )، جهت اخذ کارت بازرگانی
  4. فتوکپی آگهی تاسیس شرکت و آخرین تغییرات آن ( صورتی که متقاضی شخص حقوقی باشد)، جهت اخذ کارت بازرگانی
  5. فیش پرداختی حق الثبت نام دفاتر بازرگانی، جهت اخذ کارت بازرگانی
  6. چنانچه امور توسط وکیل رسمی شرکت یا شخص انجام می شود اصل یا فتوکپی برابر اصل سند رسمی وکالت، جهت اخذ کارت بازرگانی

شرح موارد :

  1. سه برگ اظهارنامه ثبت نام دفاتر بازرگانی را از دایره فروش اوراق بهادار مستقر اداره کل ثبت شرکتها ومالکیت صنعتی ابتیاع و طبق فرم ضمیمه آن را تکمیل و امضا نمایید.
  2. هر شخصی ( اعم از حقیقی یا حقوقی ) که تاجر محسوب شود می بایستی دارای دفاتر قانونی باشد این دفاتر طبق قانون تجارت دفتر روزنامه دفتر کل دفتر دارایی و دفتر کپیه می باشد امروزه با وجود دستگاههایی از قبیل فتوکپی فاکس و امثالهم وجود دفتر کپیه ضروری بنظر نمی رسد و دیگر دفاتر اداره ثبت شرکتها پلمپ می شود و تاجر وفق مقررات نسبت به درج صورت حسابهای خود آنها اقدام می نماید این دفاتر وقتی دارای سندیت خواهد بود که اداره ثبت شرکتها نسبت به ثبت و پلمپ آنها اقدام نماید. برای اخذ کارت بازرگانی اشخاص حقوقی و حقیقی بایستی دارای دفاتر قانونی (روزنامه وکل) باشند بنابراین با توجه به میزان معاملات خود نسبت به اخذ دفتر با تعداد صفحات لازم ( 50 برگی 100 برگی 200 برگی و یا بالاتر) تهیه و دایره پلمپ دفاتر ثبت شرکتها اقدام ویک برگ گواهی پلمپ دفاتر تجارتی از واحد فروش اوراق بهادار تهیه و پس از پلمپ دفاتر نسبت به تکمیل آن ( طبق فرم ضمیمه) اقدام و مسئول مربوطه نسبت به امضا و مهر آن اقدام خواهد نمود.
  3. صورتی که متقاضی کارت بازرگانی شخص حقیقی باشد ارائه یک برگ فتوکپی صفحه اول شناسنامه ضروری است .
  4. صورتی که متقاضی کارت بازرگانی شخص حقوقی باشد ارائه روزنامه رسمی تاسیس شرکت همراه با آخرین تغییرات شرکت ضروری می باشد.
  5. حق الثبت نام دفاتر بازرگانی با عنایت به قانون درآمدهای دولت و مصرف آن موارد معین مبلغ چهل هزار ریال می باشد که پس از اخذ فیش نسبت به واریز مبلغ مذکور شعب بانک ملی معین اقدام و رسید پرداخت به واحد مربوطه بهمراه سایرمدارک ارائه گردد.
  6. صورتی که امور توسط وکیل انجام می پذیرد ارائه وکالت نامه رسمی نیز ضروری میباشد.
  7. پس از تهیه مدارک فوق الاشعار به واحد ثبت نام دفاتر بازرگانی مراجعه ومسئول مربوطه نسبت به ثبت اظهارنامه ها دفتر ثبت نام تجارتی اقدام و شماره دفتر را روی سه نسخه اظهارنامه درج و نسبت به امضا و مهر نمودن اظهارنامه ها اقدام می نماید سپس یک نسخه از اظهارناه را جهت بایگانی سوابق ضبط و دیگر نسخ را تحویل متقاضی میدهد.  این مرحله انجام کار اداره ثبت شرکتها به اتمام رسیده با دست داشتن مدارک به اتاق بازرگانی و صنایع و معادن مراجعه گردد.

 

برخی از مشتریان ما
Home Logo 01
Home Logo 02
Home Logo 03
Home Logo 04
Home Logo 05

ثبت شرکت نوبل

اطلاعات تماس

چرا ثبت شرکت نوبل

ثبت شرکت نوبل با کارشناسان خبره و مشاوران باتجربه با ثبت شرکت شما در کمترین زمان ممکن در خدمت شماست. ثبت شرکت کاری تخصصی است و ما با مشاوره رایگان در این امر در کنار شما ایستاده ایم

ثبت شرکت نوبل در شبکه های اجتماعی

با ما همرا باشید در

ثبت شرکت نوبل در شبکه های اجتماعی

ما را در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید

ثبت شرکت نوبل