فرایند ثبت شرکت

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 5.00 (تعداد رای 1)

توان افراد برای مقابله با رویکرد های مختلف و قبول مسئولیت های متفاوت بخصوص در حوزه های تجاری و اقتصادی هر گاه بصورت انفرادی باشد دارای محدودیت می شود. به همین دلیل اشخاصی که حتی در کسب و کار خود موفق هستند  تا حدودی می توانند به موفقیت در حوزه کاری خود برسند و برای کسب موفقیت های بیشتر نیاز به تغییرات اساسی در چارچوب فعالیت خود دارد.

به همین دلیل لزوم ثبت شرکت احساس می شود. افرادی که در خود توانایی بالایی می بینند ، برای اینکه بتوانند به نهایت این توانایی ها برسند باید شخصیت خود را به یک شخصیت حقوقی تبدیل کنند. شرکت ها نه تنها محدودیتی در فعالیت ندارند بلکه مسیر ترقی و توسعه را برای صاحبین خود بسیار هموار می کنند. در شرکت با اشتراک توانایی ها و دانش و تجربه دو تا چند نفر در زمینه و موضوعات مشخص می توان تا هر آنچه که نیاز است به دست اورد و حتی قانون و دولت نیز حامی این پیشرفت خواهند بود.

شرکت در معنای اصیل کلمه از واژه شراکت گرفته می شود.  در نتیجه برای ثبت و تاسیس شرکت باید دارای یک تا چند نفر شریک باشید. این شراکت ها در راستای یک قانون محکم و مشخص است و به همین دلیل اعتماد به این شراکت ها زیاد است.

به چه دلیل باید شرکت ثبت کرد؟

وقتی دولت و یا هر یک از شرکت های بزرگ داخلی و خارجی به دنبال برون سپاری برخی از فعالیت ها و نیاز های خود باشند قطعا به دنبال افرادی خواهند بود که بتوانند بیشترین اعتماد را به انها داشته باشند. انها باید بتوانند به توانایی فرد ایمان داشته باشند و بدانند با هزینه کمتر، کیفیت بالاتری را به دست خواهند اورد. از این رو در بیشتر شرکت ها و نهاد های دولتی و خصوصی قوانین اتخاذ شده که عقد قرارداد با شخصیت های حقیقی را نمی پذیرد  و تنها اشخاص با شخصیت حقوقی را برای انجام مفاد قراردادی خود در نظر می گیرند. زیرا نه تنها قابل اعتماد تر هستند بلکه به دلیل حضور افراد متخصص مختلف در این شرکت ها امکان انجام کار با کیفیت بالاتر بسیار بیشتر است.

از طرف دیگر ثبت شرکت به افراد شخصیت متفاوتی می دهد تا جایی که مشتریان نیز به فردی که در سمت مدیریت یک شرکت با انها صحبت می کند بها و ارزش بیشتری خواهند گذاشت. در نتیجه امکان جذب مشتری بسیار بیشتر می شود و متعاقبا سود و منافع بسیار زیادی برای شرکا به دنبال خواهد داشت.

اعطا و دریافت نمایندگی و شعبات مختلف ،  همکاری های بین المللی و داخلی، حمایت های دولتی ، معافیت های مالیاتی،  قدرت اجرایی بالاتر ، امکان رشد سرمایه بیشتر و توان رقابتی بسیار بهتر و ... از هزاران مزیت دیگر ثبت شرکت ها می باشد.

چه نوع شرکت هایی وجود دارد؟

در جامعه به تشکل های زیادی شرکت اطلاق می شود اما آنچه که قانونا به ثبت برسد و مطابق با آئین نامه ها و مقررات کشور عمل نماید را شرکت می توان نامید. از این رو بسته به ساختار این قوانین و نوع شراکت ها و سرمایه گذاری های متفاوت 7 نوع شرکت در ایران بصورت قانونی تعریف شده است که همه انها برای انجام هر نوعی از تعاملات و ارتباطات تجاری مجاز خواهند بود و اگر افرادی به دنبال ثبت شخصیتی حقوقی بودند که در ان نیازی به انجام امور غیر تجاری مانند مشاوره و مدیریت و ... باشد باید به سراغ موسسات غیر تجاری بروند که البته این نوع موسسات نیز شخصیت کامل حقوقی را دارد.

شرکت سهامی  نوع اول شرکت های تعریف شده در قانون است که به دو نوع سهامی خاص و سهامی عام بسته به کوچک بودن و بزرگ بودن و همچنین نحوه تادیه سرمایه تقسیم می شود. سایر شرکت های عبارتند از شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی ، شرکت مختلط سهامی و شرکت مختلط غیر سهامی، شرکت نسبی، شرکت تعاونی تولید و مصرف.

فرآیند ثبت شرکت

موضوع ثبت شرکت نیاز به شناخت مسائل حقوقی مرتبط و همچنین کلیه آئین نامه ها و دستورالعمل های ذی ربط دارد و ترجیحا باید این کار توسط وکلای خبره حقوقی انجام شود. اما مشترکاتی برای ثبت شرکت وجود دارد مثلا اینکه ثبت یک شرکت و داشتن یک شخصیت حقوقی در درجه اول مستلزم شراکت با دو تا چند نفر بسته به قالب شرکت دارد و دوما نیازمند تامین سرمایه ای دلخواه و یا اجباری برای شروع فعالیت و ارائه تعهدات لازم می باشد.

شرکت باید بواسطه تهیه اظهارنامه و یک شرکتنامه و یا اساسنامه و تسلیم مدارکی همچون مدارک شناسایی اعضا موسس و مدیران، گواهی سو پیشینه، پرداخت برخی از هزینه ها و نهایتا ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها زیر نظر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت برسد و تا زمانی که شرکت در این اداره با طی تشریفات قانونی ثبت نشود و شناسه ثبت شرکت ارائه نشود شرکت ثبت نخواهد شد.

از طرفی هم باید پس از ثبت شرکت، مدیران شرکت قبل از اقدام به فعالیت در موضوع شرکت اقدام به تشکیل پرونده دارایی و سپس دریافت دفاتر مالیاتی و شماره یا کد اقتصادی بکنند.

حال بسته به موضوعیت و قالب ثبتی شرکت باید مستندات و مدارک مورد نیاز و تهیه مدارک قانونی شرکت متناسب با آن انجام شود تا شرکت به ثبت برسد.

همانگونه که اورده شد شناخت این مسائل اهمیت زیادی دارد و لیکن موسسه حقوقی ثبت شرکت و ثبت برند نوبل به عنوان یکی از پیشتازان حقوقی ثبت انواع شرکت در ایران اماده است تا به متقاضیان با شرایط ویژه خدمت رسانی نماید.

ثبت شرکت نوبل در شبکه های اجتماعی

با ما همرا باشید در

ثبت شرکت نوبل در شبکه های اجتماعی

ما را در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید