ثبت شرکت مختلط غیر سهامی

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 5.00 (تعداد رای 1)

شرکت های مختلط غیر سهامی ترکیبی از شرکت های تضامنی و شرکت های با مسئولیت محدود هستند. در این شرکت ها دو نوع شریک با هم تعهد همکاری دارند شریک ضامن و شریک با مسئولیت محدود. به این صورت اگر یک عده شریک با مسئولیت محدود با یک تا چند نفر شریک ضامن قرارداد تجاری و حقوقی امضا نمایند و شخصیت حقوقی پیدا کنند نوع شرکت آنها و قالب شرکت آنها مختلط غیر سهامی نامیده می شود.

شاید اولین بار که مفهوم این نوع شراکت شکل گرفت مربوط به دوران قرون وسطی در اروپا باشد که به منظور تامین سرمایه عده ای تاجر، سرمایه داران که تجارت را برای خود کسر شان می دانستند با دادن میزانی از سرمایه مورد نیاز به اینتجار با آنها در سود تجارتشان شریک شدند.

شرکت های مختلط غیر سهامی با ترکیب دو شرکت تضامنی و شرکت با مسئولیت محدود به وجود آمده اند. بالطبع در این شرکت ها برخورد با شرکا ضامن مطابق با قوانین شرکت های تضامنی و برخورد با شرکا با مسئولیت محدود مطابق با قوانین شرکت های با مسئولیت محدود می باشد ولی در این بین برخی از قوانین و مقرراتی وجود دارد که نیاز به شفاف سازی بیشتر داشت که برای آنها آئین نامه ها و الحاقیه هایی در قانون پیش بینی شده است.

ثبت شرکت مختلط غیر سهامی نیازمند تنظیم یک شرکتنامه می باشد. اما به منظور وجود قوانین و مقررات اجرایی در شرکت بهتر است اساسنامه نیز در شرکت تهیه شود. در خصوص تامین سرمایه در قانون بندی بصورت الزامی دیده نمی شود ولی شرکا باید برای شروع کار سرمایه ای را تعهد نمایند. این سرمایه می تواند بصورت نقدی و یا غیر نقدی باشد و از این رو اگر سرمایه ای غیر نقدی تعهد شد باید میزان سرمایه غیر نقدی با حضور یک کارشناس از دادگستری و یا بصورت توافقی در بین همه شرکا تقویم شود و همه آن را امضا نمایند. شرکا ضامن میزانی از سرمایه شرکت را عهده دار می شوند و مابقی سرمایه که باید شرکا با مسئولیت محدود تعهد نمایند بصورت حق الشرکه آنها تعیین می شود. 

از این رو هر شریک با مسئولیت محدود در شرکت های مختلط غیر سهامی تنها به اندازه سهم الشرکه خود در شرکت مسئولیت دارد و هر شریک ضامن باید همه ضمانت شرکت را بدون توجه به سایر تعهدات قبول نماید. تعداد شرکا با مسئولیت محدود و یا ضامن به هر تعداد می تواند توافق شود ولی باید حداقل دو شریک با مسئولیت محدود و یک شریک ضامن در شرکت وجود داشته باشند.

انتخاب نام برای شرکت

برای انتخاب نام برای شرکت مختلط غیر سهامی باید مطابق با قوانین نام گذاری جمهوری اسلامی ایران اقدام شود. نام نباید تکراری و یا بدون مفهوم باشد و باید معنی و ریشه فارسی داشته باشد. در این نام باید عبارت مختلط غیر سهامی دقیقا ذکر شود و همچنین نام شریک ضامن و یا شرکا ضامن در عنوان اسم آورده شود. اگر تعداد شرکا ضامن زیاد بود می توانند با آوردن عبارتی این تعداد را مشخص نمایند. مثلا عبارت و دوستان، و برادران، و شرکا و ... می تواند تعیین کننده باشد. اما باید دقت شود که نام شرکا با مسئولیت محدود در عنوان شرکت می تواند مسئولیت تضامنی برای انها به همراه داشته باشد

مسئولیت ها در شرکت مختلط غیر سهامی

شریک ضامن به دلیل تعهداتی که به شرکت دارد و همه مسئولیت شرکت را قبول نموده است طبیعتا تنها فرد مجاز قانونی برای مدیریت در شرکت می باشد. اگر شرکا ضامن بیشتر از یک نفر بودند باید از بین شرکا ضامن یک نفر برای مدیریت شرکت انتخاب شود. طبیعی است که شریک ضامن به دلیل مسئولیتی که به گردن گرفته دلسوزتر و مسئولانه تر در شرکت عمل خواهد کرد. اما هر یک از شرکا با مسئولیت محدود هم مشروط به میل و توافق همه شرکا ضامن می تواند به عنوان مدیر شرکت انتخاب شود.

اما به دلیل اینکه نیاز به اعتماد در شرکت مشهود است مسئولیت نظارت در شرکت به عهده شرکا با مسئولیت محدود قرار داده شده است. برای این منظور هر یک از شرکا با مسئولیت محدود می تواند در هر زمان و بدون نیاز به هماهنگی به شرکت و دفاتر قانونی و رسمی شرکت سرکشی نماید و هیچ محدودتی برای نظارت در این شرکت ها را ندارند.

همانگونه که آورده شد مسئولیت شریک ضامن در شرکت های مختلط غیر سهامی به اندازه همه تعهدات شرکت می باشد و هر شریک با مسئولیت محدود تنها به اندازه سهم الشرکه خود در شرکت مسئولیت خواهد داشت. اما با این وجود در دو حالت شریک با مسئولیت محدود هم در شرکت مختلط غیر سهامی حالت تضامنی پیدا می کند :

  • در صورتیکه شرکای با مسئولیت محدود اقدام به انجام معامله ای برای شرکت بکند و در آن تاکید نشود که از طرف فرد ضامن این قرار داد و معامله انجام می شود . منظور اینکه از طرف شریک ضامن متعهد نشود و نماینده وی تلقی نشود که در اینصورت همه مسئولیت قرارداد به عهده خودش خواهد بود.
  • در صورتیکه قبل از ثبت نهایی و قانونی شدن شرکت شریک با مسئولیت محدود اقدام به انجام معامله ای به نام شرکت کرده باشد. در این حالت مطابق با قانون و ماده 150 در این حالت به دلیل عدم ثبت شرکت شریک با مسئولیت محدود در مقابل شخص ثالث در حکم شریک ضامن خواهد بود. البته در صورت اثبات اینکه افراد طرف مقابل از مسئولیت او بصورت با مسئولیت محدود اطلاع داشته باشند موضوع مرتفع خواهد بود.

نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکت های مختلط غیر سهامی

نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکت های مختلط غیر سهامی بدون موافقت شرکا ضامن امکان پذیر نیست. این موضوع هم برای شرکا با مسئولیت محدود و هم برای شرکا ضامن سنخیت دارد.

در این حالت در صورت انتقال سهم الشرکه به فرد دیگری کلیه مسئولیت های این فرد دارای سهم الشرکه هم از همان ابتدا با فردی خواهد بود که سهم الشرکه به او واگذار و یا انتقال داده شده است.

برای ثبت شرکت مختلط غیر سهامی توجه به نکات زیر حائز اهمیت می باشد:

  • در صورت ورشکستگی و متعهد شده شرکت ابتدا باید مطالبات شرکت از دارایی های شرکت و سپس هر یک از شرکا نسبت به میزان سهم الشرکه خود نسبت به پرداخت دیون اقدام نمایند. اگر با توجه به سهم الشرکه شرکا تمامی تعهدات به اتمام نرسید این بار باید شریک ضامن تمامی تعهدات باقی مانده را جوابگو باشد.
  • ورشکستگی شریک و یا شرکا ضامن به معنی ورشکستگی شرکت نمی باشد
  • تقسیم سود و زیان در شرکت های مختلط غیر سهامی درست به اندازه سهم الشرکه هر فرد در شرکت در نظر گرفته می شود مگر اینکه در شرکتنامه شرکت برای تقسیم سود و زیان به شکل دیگری شرکا توافق نموده باشند.
  • مرگ و محجوریت و یا عدم مشکلات ناشی از شرکا با مسئولیت محدود در شرکت مختلط غیر سهامی دلیل بر ورشکستگی شرکت نمی باشد.

شرایط ثبت شرکت مختلط غیر سهامی

  • توافق اولیه شرکا ضامن و با مسئولیت محدود و انجام توافقنامه و یا قرارداد اولیه بین شرکا
  • تعیین میزان آورده و سرمایه هر فرد و تادیه آن در زمان های مشخص
  • مشخص کردن میزان سهم الشرکه هر فرد در شرکت
  • تعیین نام برای شرکت به ترتیب اولویت به تعداد 5 نام
  • برگزاری جلسه مجمع عمومی موسسین و انتخاب نفرات مدیر شرکت و تایید مستندات مورد نیاز شرکت مانند شرکتنامه؛ اساسنامه و اظهارنامه
  • ثبت نام در سایت اداره ثبت شرکت ها
  • مراجعه و ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها
  • آگهی موضوع ثبت شرکت در روزنامه رسمی و یک روزنامه کثیر الانتشار

مدارک لازم برای ثبت شرکت مختلط غیر سهامی

  • شرکتنامه در دو نسخه
  • اساسنامه در دونسخه
  • اظهارنامه در دو نسخه
  • فرم تعیین نام
  • صورتجلسه مجمع عمومی موسسین
  • مدارک شناسایی مدیران و موسسین شرکت
  • گواهی عدم سوء پیشینه مدیران و موسسین شرکت
  • مجوز شرکت در صورت مجوزی بودن
  • تعیین تعداد شرکا با مسئولیت محدود و شرکا ضامن و تعیین میزان سرمایه هر کدام

ثبت شرکت مختلط غیر سهامی به دلیل پیچیدگی های زیاد و تنوع قوانین سه نوع شرکت تضامنی، شرکت با مسئولیت محدود و همچنین قوانین خاص شرکت مختلط غیر سهامی نیاز به متخصصین حقوقی خبره دارد. ما در موسسه حقوقی ثبت شرکت و ثبت برند نوبل با سال ها تجربه و تخصص به عنوان عده ای از برترین متخصصن ایران گرد هم جمع شده ایم تا بتوانیم به متقاضیان ثبت شرکت بهترین خدمات را ارائه نماییم. با ما در تماس باشید.

ثبت شرکت مختلط سهامی

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 5.00 (تعداد رای 1)

هرگاه شرکتی با مشارکت عده ای شریک سهامی و یک تا چند نفر شریک ضامن تاسیس شود این نوع شرکت ها را شرکت مختلط سهامی می نامند که باید تحت نامی مخصوص ثبت شوند.  شرکت مختلط سهامی ترکیبی از شرکت های تضامنی و شرکت های سهامی است. به این ترتیب که فرد یا افرادی بصورت ضامن در شرکت شراکت دارند و عده ای از افراد نیز با تامین مقداری از سرمایه مورد نیاز شرکت بصورت سهامدار در شرکت شناخته می شوند. بنابر این در این نوع شرکت ها ما با دو نوع شریک در واقع سر و کار داریم. شرکا ضامن و شرکای سهامی.

شرکا سهامی در شرکت مختلط سهامی عموما برای تامین سرمایه و بهره مندی از مقداری از سود شرکت در این شرکت ها حضور دارند. نحوه برخورد با این شرکا دقیقا متناسب با شرکت های سهامی می باشد. در اصل شرکت های مختلط سهامی میزانی از سرمایه ای را که این نوع شرکا تامین می کنند با تقسیم سهام در بین آنها مشخص می کنند و هر فرد سهامدارد در شرکت درست به اندازه سهام خود در شرکت مسئولیت دارد و از بدهی ها و سود شرکت بهره مند می شود.

در طرف دیگر شریک ضامن قرار دارد که عمدتا سرمایه گذاری اصلی است و برای تامین نیاز خود به سرمایه بیشتر اقدام به ثبت شرکت نموده و با تعریف عده ای سهامدار در واقع سرمایه مورد نیاز برای تجارت خود را فراهم نموده است. طبیعی است در این نوع شرکت ها ضمانت فعالیت و تعهدات شرکت را باید کلا شریک و یا شرکا ضامن کلا عهده دار باشند و البته در تصمیم گیری ها و مدیریت شرکت ارجحیت داشته باشند.

در شرکت های مختلط سهامی باید ملاحظات زیر را مد نظر قرار داد:

  • شرکت باید تحت نام مخصوص به ثبت برسد. یعنی عبارت مختلط سهامی در ان کاملا و شفاف دیده شود و نام یک یا چند نفر شریک ضامن در شرکت در عنوان شرکت آورده شود. از این رو اگر تعداد شرکا ضامن بیش از اندازه نامی شرکت بود می توان با عبارت هایی مانند ودیگران ، و شرکا ، و دوستان و ... از وجود سایر شرکا شامن در شرکت اصلاع رسانی شود.
  • شرکت های مختلط سهامی باید الزاما دو بعد شریک را در شرکت رعایت نمایند. از این رو وجود چند نفر شریک سهامی و حداقل یک نفر شریک ضامن برای ثبت شرکت الزامی است.
  • شرکت های مختلط سهامی دارای شخصیت قانونی و حقوقی کافی می باشند و می توانند در هر نوع تجارت و صنعتی وارد شوند.

مراحل ثبت شرکت مختلط سهامی

  • در مرحله اول باید قالب شرکت انتخاب و موضوع فعالیت شرکت مشخص و نفرات شریک به تفکیک سهامی و تضامنی تعیین شوند
  • به ترتیب اولویت باید 5 نام برای شرکت در فرم تعیین نام مشخص شود. این نامه ها نباید کپی و یا بیگانه باشند و تمامی اصول و قوانین رایج کشوری برای تعیین نام شرکت از جمله سه سیلابه بودن، فارسی بودن، دارای معنا و مفهوم بودن، عدم گمراه کردن ، نا متعارف و بی ادبانه نبودن و ... را باید رعایت کرده باشد.
  • شرکا باید به اتفاق و یا نظر یک کارشناس حقوقی یک اساسنامه و یک اظهارنامه و یک شرکت نامه برای شرکت تهیه نمایند.
  • سرمایه مورد نیاز برای شرکت باید تعهد شود و حداقل یک سوم از سرمایه تعهد شده باید در حساب بانکی شرکت بصورت نقدی تادیه شود. ما بقی تعهدات باید دقیقا مشخص و زمان تادیه معلوم شود.
  • اگر میزانی از سرمایه غیر نقدی است باید با حضور یک کارشناس از دادگستری تقویم شود و همه شرکا اعم از تضامنی و سهامی ذیل آن را به نشانه توافق امضا کنند.
  • با توجه به سرمایه شرکت باید سهم شرکا ضامن و میزان سهام شرکا سهامدار و قیمت هر سهم مشخص شود.
  • جلسه مجمع عمومی موسسین با حضور همه شرکا باید برگزار شود و نفرات هیئت مدیره و دارندگان امضا مجاز مشخص شوند. لازم به توضیح است که مدیریت در شرکت های مختلط سهامی خاص شرکا ضامن می باشد چرا که این شرکا ضامن هستند که همه تعهدات شرکت را قبول کرده اند و به همین دلیل مسئولیت شرکت حق آنها خواهد بود. ضمنا شرکا سهامی در قالب مجمع بازرسین می توانند با انتخاب نفراتی به عنوان هیئت بازرسین و یا مجمع بازرسین و به منظور اطمینان از روال انجام قانونی فعالیت های شرکت و نحوه تقسیم سود و زیان و ... اقدام نمایند و همانگونه که مدیریت این شرکت ها خاص شرکا ضامن می باشد ، بازرسی از شرکت مختلط سهامی هم خاص شرکا سهامی است. البته تعیین مدیر از بین شرکا سهامی هم منوط به اجازه و تایید شریک ضامن امکان پذیر می باشد.
  • مدارک لازم تهیه و به همراه تقاضانامه ای برای ثبت شرکت به اداره ثبت شرکت ها توسط وکیل شرکت و یا یک نماینده قانونی دیگر ارسال می شود و شرکت در این اداره ثبت و پس از انتشار آگهی تاسیس و دریافت کد اقتصادی و تشکیل پرونده دارایی و مالیاتی شرکت قانونا می تواند فعالیت نماید.

مدارک لازم برای ثبت شرکت مختلط سهامی

  • یک نسخه شرکت نامه
  • یک نسخه اساسنامه
  • یک نسخه اظهارنامه
  • اسامی مدیران شرکت و میزان سهم آنها
  • نوشته ای از طرف مدیر عامل شرکت مبنی بر تامین حداقل یک سوم سرمایه تعهد شده و تعیین میزان باقی مانده و زمان تادیه آنها
  • صورتجلسه مجمع عمومی موسسین با تاکید بر موارد مذکور در مواد 41، 40 و 44 قانون تجارت
  • نوشته ای از طرف مدیر عامل برای تایید تادیه تمام سرمایه شرکا ضامن و تسلیم شده همه سرمایه های تعیین شده غیر نقدی و تقویم آنها
  • مدارک شناسایی مدیران و سهامداران شرکت
  • گواهی عدم سوء پیشینه مدیران و موسسین شرکت
  • وکالتنامه وکیل منتخب شرکت در صورت استفاده از وکیل

در نظر داشته باشید که ثبت شرکت مختلط سهامی به دلیل برخورداری از سه جنبه حقوقی و قانونی مختص شرکت های سهامی، شرکت های تضامنی و قوانین مختص به خود شرکت های مختلط سهامی نیاز به اطلاع دقیق از تمامی مفاد قانونی و حقوقی دارد. از این رو انتخاب یک وکیل خبره از موسسه حقوقی ثبت شرکت و ثبت برند نوبل می تواند خیال شما را از ثبت قانونی شرکت راحت کند.

وکلای حقوقی ما بصورت تمام وقت آماده ارائه خدمات و پاسخگویی به سئوالات و مشکلات شما هستند.

ثبت شرکت نسبی

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 5.00 (تعداد رای 1)

شرکت نسبی یک شرکت تماما ایرانی است که تنها در ساختار قانون تجاری ایران نمونه آن را می توانید پیدا کنید. این شرکت ساختار بسیار مشابهی با شرکت تضامنی دارد  که وجود یک تفاوت اساسی و چندین تفاوت جزئی باعث تمایز شرکت نسبی نسبت به شرکت تضامنی شده است. شرکت های نسبی بنا بر تعریف ماده 183 قانون تجاری  شرکت هایی هستند که به منظور اهداف تجاری، تحت نام مخصوص و با مشارکت دو تا چند نفر به ثبت می رسند که مسئولیت هر یک از شرکا مسئولیت تضامنی نسبت به میزان سرمایه و دارایی خود در شرکت می باشد. یعنی هر یک از شرکا تنها به اندازه سرمایه ای که در شرکت دارد نسبت به دیون و بدهی های شرکت مسئولیت تضامنی دارد.

بنا بر تعریف فوق در شرکت های نسبی بر خلاف شرکت های تضامنی که هر یک از شرکا تمامی مسئولیت های شرکت را بدون در نظر گرفتن میزان دارایی ها و مسئولیت سایر شرکا عهده دار می باشد در این نوع شرکت هر چند شرکا هر یک ضامن فعالیت های شرکت هستند ولی تنها به اندازه دارایی و سرمایه خود در شرکت پاسخگو هستند. از این رو چنانچه دارایی شرکت برای پرداخت مطالبات شرکت در هر زمان کفایت نکند هر کدام از شرکا در قبال بدهی های شرکت به اندازه سرمایه ای که در شرکت دارند ضامن هستند.

به عنوان مثال در یک شرکت اگر 5 شریک ضامن وجود داشته باشند که نفر اول 40 درصد سرمایه شرکت را دارد، نفر دوم 25 درصد و نفر سوم 15 درصد  دو نفر دیگر هر کدام 10 درصد از سرمایه شرکت را دارا باشند در هنگام پرداخت دیون شرکت پس از اینکه دارایی های شرکت برای پرداخت دیون به اتمام رسید باید نفر اول 40 درصد ، نفر دون 25 ، نفر سوم 15 و دو نفر دیگر هر کدام 10 درصد به موازات سرمایه خود در شرکت متعهد جبران دیون شرکت باشند.

در نام گذاری شرکت های نسبی هم همانند شرکت های تضامنی عمل می شود و باید نام حداقل یک نفر از شرکا در نام شرکت اورده شود و از وجود شرکا دیگر نیز با اضافه کردن عبارت هایی همچون ودیگران، و شرکا، و دوستان و ... ذی نفعان و مشتریان شرکت را آگاه نمود. البته برای عدم تداخل این نوع شرکت ها با شرکت های تضامنی باید حتما عبارت نسبی هم در نام شرکت ذکر شود.

حداقل سرمایه ای برای تشکیل شرکت های نسبی در قانون تعریف نشده است و این به دلیل تعهدات و اعتبار شرکا در این شرکت ها است، زیرا در واقع سرمایه اصلی شرکت نام و اعتبار شرکا می باشد. اما با این وجود برای انجام عملیات های تجاری باید به میزان لازم سرمایه برای شرکت تعریف و هر یک از شرکا میزانی از آن را تعهد و تادیه نمایند. شرکا می توانند میزانی از تعهدات خود را بصورت غیر نقدی تادیه نمایند. در این صورت باید سرمایه غیر نقدی تقویم شود و همه شرکا این موضوع را قبول نمایند. مهر کارشناس رسمی دادگستری در پای این تقویم نامه باید باشد که البته حضور وی برای تقویم نامه الزام نشده است.

حداقل نفرات مورد نیاز برای ثبت شرکت نسبی در قانون 2 نفر پیش بینی شده که البته در خصوص حد اکثر اشاره ای نشده و میزان شرکا می تواند به هر تعداد تعیین شود.

تعیین مدیر در شرکت نسبی هم مانند شرکت تضامنی است به این صورت که باید مدیر از بین شرکا انتخاب شود و محدودیتی در دوره مدیریت وی دیده نشده است و تا زمانی که همه شرکا برای انجام مسئولیت وی مشکلی نداشته باشند می تواند به فعالیت خود ادامه دهد. ضمنا مدیر در شرکت های نسبی در حکم وکیل شرکت می باشد. البته تعیین مدیر از غیر نفرات شریک هم عموما انجام می شود که در این صورت نیاز است توافق همه شرکا در خصوص مدیر منتخب دریافت شود.

تعیین بازرس هم در شرکت های نسبی الزام نشده ولی بهتر است از بین خود شرکا نفراتی این مهم را عهده دار باشند.

از دیگر موضوعات مرتبط برای ثبت شرکت نسبی این است که در شرکت های نسبی باید شرکت نامه تهیه شود . نیاز به اساسنامه الزامی نیست ولی به هر صورت برای داشتن مقررات داخلی به نفع شرکت است که اساسنامه ای هم تهیه شود.

مراحل ثبت شرکت نسبی

شرکت های نسبی درست همانند سایر شرکت های تجاری و موسسات غیر تجاری باید در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسانده شوند. از این رو مراحل زیر برای ثبت شرکت نسبی لازم است:

  • تعیین حداقل نفرات مورد نیاز برای شراکت در شرکت نسبی و تعهد سرمایه و تادیه آن
  • تعیین 5 نام به ترتیب اولویت در فرم تعیین نام برای شرکت.
  • تهیه شرکتنامه و اظهارنامه شرکت
  • برگزاری جلسه مجمع عمومی موسسین، انتخاب مدیران و بازرسین احتمالی و تایید شرکتنامه و اظهار نامه توسط همه شرکا
  • انتخاب نماینده و یا وکیل حقوقی برای ثبت شرکت
  • ثبت نام شرکت در سایت اداره ثبت شرکت ها و بارگذاری اطلاعات و مدارک لازم
  • تایید کارشناسان ثبت شرکت ها و انجام امور ثبتی در خود اداره ثبت شرکت ها
  • ثبت شرکت و دریافت کد اقتصادی و تشکیل پرونده های دارایی و مالیاتی

لازم به توضیح است اغلب شرکت های نسبی در قالب فعالیت های کوچک انجام فعالیت می کنند، عمدتا فامیلی و خانوادگی هستند ولی در هر صورت محدودیتی برای انتخاب موضوع فعالیت ندارند و شخصیت حقوقی لازم و کافی را برای این فعالیت ها خواهند داشت.

مدارک لازم برای ثبت شرکت نسبی

  • دو نسخه اظهار نامه
  • دو نسخه شرکتنامه
  • دو نسخه اساسنامه
  • دو نسخه تقاضانامه
  • فرم تعیین نام
  • مجوز شرکت در صورت نیاز
  • وکالتنامه وکیل در صورت نیاز
  • مدارک شناسایی و هویتی شرکا و مدیران
  • گواهی عدم سوء پیشینه شرکا و مدیران
  • دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین
  • دو نسخه صورتجلسه هیئت مدیره

به یاد داشته باشید بهتر است به منظور ثبت تخصصی شرکت نسبی از وکلای خبره ثبت شرکت و ثبت برند نوبل استفاده کنید. سال ها تجربه و تخصص به ما آموخته که در صورت نداشتن تجربه و شناخت کافی مسائل حقوقی ضررهای جبران ناپذیری را باید پرداخت نمود و قطعا هزینه های افرادی که از اشخاص حقوقی بهره نمی برند در قیاس با شرکت هایی که توسط متخصصین این حوزه به ثبت رسیده اند بیشتر بوده است.

موسسه حقوقی ثبت شرکت و ثبت برند نوبل از پیشروترین شرکت های حقوقی ایران با بهره مندی از برترین متخصصین حقوقی بصورت تمام وقت آماده پاسخ گویی به سئوالات و درخواست های شما است.

هزینه ثبت شرکت

3.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 3.83 (تعداد رای 3)

معمولا علاقمندان به حضور در بازار اقتصادی و تجاری کشور پس از اینکه تصمیم گرفتند موضوع فعالیت خود را در قالب شرکت ادامه دهند اولین موضوعی که ذهن انها را با خود درگیر خواهد کرد موضوع  میزان هزینه های مورد نیاز برای ثبت شرکت می باشد. گاهی هزینه تنها دغدغه برخی از افراد برای شروع فعالیت رسمی و قانونی در قالب یک شرکت حقوقی می باشد و در تصمیم گیری انها واقعا نقش تعیین کننده و مهمی دارد.

جدای از اینکه چقدر یک شرکت زمان نیاز دارد تا به ثبت برسد و اینکه چه نوع شرکتی می خواهند ثبت کنند ابتدا بر روی ان نکته متمرکز می شوند که برای ثبت شرکت چقدر سرمایه نیاز است و ایا اساسا می توانند این هزینه ها را پرداخت و شرکت مورد نظر خود را به ثبت برسانند و اینکه تفاوت بین شرکت ها از نظر نوع هزینه و سرمایه مورد نیاز به چه میزان است و این تفاوت ها به چه دلیل می باشد.

در این مقاله قصد داریم در خصوص هزینه های ثبت شرکت کمی توضیح ارائه نماییم تا شاید در این خصوص متقاضیان و مشتریان دائمی موسسه حقوقی ثبت شرکت و ثبت برند نوبل به دیدگاه مورد نظر خود برسند.

عوامل تاثیر گذار در ثبت شرکت

برای ثبت شرکت عوامل مختلفی در تعیین هزینه ها دخیل هستند. هزینه های شرکت به موضوع و قالب شرکت، مکان فعالیت شرکت، سرمایه مورد نیاز برای فعالیت شرکت، داخلی و یا خارجی بودن فعالیت های شرکت، تعداد شرکا و برخی از عوامل دیگر بستگی دارد.

مثلا ماهیت شرکت و یا قالب شرکت از این نظر حائز اهمیت است که هر نوع شرکت برای ثبت سرمایه متفاوتی را نیاز دارد. برخی از شرکت ها باید الزاما سرمایه ای را در اختیار داشته باشند، سپرده نمایند و این میزان را به اثبات برسانند. مانند شرکت های سهامی . این درحالی است که ثبت برخی از شرکت ها اصلا نیازی به سرمایه نقدی اولیه ندارد و اعتبار شرکا است که در شرکت اعتبار می اورد مانند شرکت های تضامنی.

با این حال سرمایه اولیه شرکت یک موضوع انتخابی است و حتی شرکت هایی که نیازی به ارائه سرمایه اولیه ندارند  می توانند در هنگام ثبت شرکت میزانی سرمایه را در نظر بگیرند تا اعتبار و قدرت اجرایی شرکت افزون شود.

مکان ثبت شرکت هم در هزینه های شرکت نقش تعیین کننده ای دارد.  مثلا شرکت هایی که در تهران ثبت می شوند نیازی ندارند که برای پست مدارک خود و یا حضور در اداره ثبت شرکت ها هزینه اضافی بکنند و شرکت هایی که در شهرستان ها هستند هم برای ثبت شرکت ممکن است هزینه های پستی متفاوتی را پرداخت نمایند و یا هزینه سفر به تهران متفاوت خواهد بود. البته این موضوع با در نظر گرفتن یک سفر به تهران با اتوبوس، وسیله شخصی و هواپیما هم باید در نظر گرفته شود. در کل هزینه ثبت شرکت بسته به مکان شرکت تنها از این حیث قابل بررسی می باشد.

البته در مواردی که شرکت در مناطق ویژه اقتصادی و یا مناطق ازاد اقتصادی به ثبت می رسند با توجه به شرایط این مناطق هزینه های ثبت کمتر از مناطق دیگر می باشد. همچنین ثبت شرکت در مرکز شهر ها با ثبت شرکت در مناطق خارج شهر و مناطق صنعتی با فاصله 120 کیلومتری با مرکز شهر متفاوت می باشد  زیرا شرکت هایی که در خارج از محدوده شهری به ثبت می رسند معافیت های مالیاتی و شرایط ثبت متفاوتی دارند.

موضوع فعالیت شرکت نیز در شرایطی برای ثبت شرکت هزینه های متفاوتی به همراه دارد. مثلا برخی از شرکت ها نیاز به مجوز فعالیت دارند و برخی بدون مجوز می توانند به ثبت برسند. دریافت مجوز نیازمند برخی از هزینه های مرتبط می باشد که نمی شود نادیده انگاشت. از نقطه نظر دیگر برخی از شرکت ها برای شروع موضوع فعالیت خود به سرمایه اولیه بیشتری نیاز دارند. مثلا تولید برخی از محصولات بدون داشتن سرمایه کافی شدنی نیست. در حالی که برخی از شرکت ها دانش محور و یا دانش بنیان هستند این نوع شرکت ها عملا هزینه زیادی برای شروع فعالیت نیاز ندارند. حتی شرکت های مهندسی و شرکت های مشاوره ای هم هزینه کمتری برای راه اندازی نسبت به شرکت های تولیدی و صنعتی دارند.

در این میان سایر هزینه های دیگر را هم باید در جمع هزینه ها منظور نمود. مواردی همچون حق الثبت ، تعیین نام ، باطل کردن تمبر، هزینه تهیه اساسنامه و تقاضانامه و شرکتنامه، پاکت، پوشه، انتشار آگهی در روزنامه های کثیر الانتشار و روزنامه رسمی و ...

حال به منظور تعیین برخی از شاخص هزینه های ثبتی شرکت ها و برای سهولت در امر محاسبه هزینه ها حدود هزینه های مورد نیاز برای ثبت شرکت ها را در جداول زیر ارائه می نماییم که باید سایر هزینه های فوق الذکر را هم به ان اضافه نمایید: 

ردیف

عنوان هزینه

حدود هزینه ( به تومان)

1

اساسنامه، تقاضانامه،

15000

2

حق الدرج

23000

3

حق الثبت

30000

4

آگهی روزنامه رسمی

150000

5

پوشه و گیره

1000

6

حق الوکاله

100000

7

پلمپ دفاتر

47000

8

ثبت شرکت

250000 تا 300000

حدود مجموعی هزینه ها

450000 تا 500000

در خصوص هزینه های ثبت شرکت و هزینه حق الوکاله متغیر های زیادی وجود دارد و این نوع خدمات و شرکتی که شما انتخاب می کنید است که هزینه قطعی را مشخص می کند.

برخی از اشخاص پس از ثبت شرکت خود خواهان انجام برخی دیگر از خدمات مانند دریافت کد اقتصادی، ثبت برند و علامت تجاری، رتبه بندی شرکت و ... می باشند که این هزینه ها شامل هزینه های ثبت شرکت نمی شود و در قرار داد بصورت جداگانه و یا با قراردادی مجزا قابل اجرا می باشد.

در تعیین قالب شرکت نیز هزینه های تاثیر گذار هستند ولی مهم شناخت بهترین قالب برای موضوع فعالیت شما می باشد. موسسه حقوقی ثبت شرکت و ثبت برند نوبل با استفاده از برترین کارشناسان ایران خدمات مورد نیاز ثبت شرکت را به شما با شرایط ویژه انجام خواهد داد. شما کافی است با ما تماس گرفته و در خصوص موضوع فعالیت خود و اقداماتی که باید انجام دهید

ثبت شعبه خارجی

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 5.00 (تعداد رای 1)

ثبت شعبه و نمایندگی خارجی

چنانچه یک شرکت ثبت شده خارجی تمایل فعالیت در ایران راداشته باشد این کار از طریق ثبت شعبه یا نمایدگی در ایران امکانپذیر می باشد . شعبه بر عکس نمایندگی از خود اختیار چندانی ندارد و کاملا تابع شرایط تعیین شده شرکت اصلی می باشد .در ضمن تمامی مسئولیت های حقوقی شعبه بر عهده شرکت اصلی بوده و حتی کارکنان و مدیران شعبه نیز توسط خود شرکت استخدام می شوند و کلیه خدمات و شرایط فروش این شعبه تابع شرکت اصلی است همه  سیاست ها و خط مشی ها، نحوه فروش ، نوع خدمات ، قیمت و … همه و همه توسط شرکت اصلی تعیین و به این شعبات ابلاغ می شود . 
اما تفاوت شعبه با نمایندگی در این است که نمایندگی یک شخصیت کاملا مستقل است که با امضاء قراردادی نمایندگی انجام بخش و یا قسمتی از فعالیت ها و وظایف شرکت اصلی که هم می تواند داخلی باشد و هم خارجی را عهده دار می شوند . هرچند بسیاری از نمایندگی ها در انجام سیاست ها و خط مشی های خود شرکت اصلی را الگو قرار می دهند ولی الزامی به دنبال کردن سیاست های شرکت اصلی را ندارند . به عنوان مثال شرایط فروش ، قیمت ، خدمات پس از فروش و تخفیف های اعلامی همه برگرفته از شرکت های اصلی است ولی در صورتی که نمایندگی تمایلی به اقتباس آنها نداشته باشد نمی توان به آن خرده گرفت . 
با عنایت به موارد فوق هر شرکت خارجی که فعالیت متناسب با سیاست های جمهوری اسلامی ایران داشته باشدمی تواند در ایران صاحب نمایندگی و یا شعبه باشد . فعالیت این شرکت ها در ایران باید تابع قانون تجارت و قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران باشد . 
شرکت های خارجی برای تاسیس نمایندگی در ایران باید یک متقاضی در ایران داشته باشند .یعنی شرکتی ثبت شده در ایران طی یک قرارداد و با مدت زمان مشخص اقدام به دریافت نمایندگی آنها در ایران می نماید . این نمایندگی خدمات و فروش محصولات شرکت مادر را در ایران انجام خواهد داد  ولی در خصوص نحوه فروش و خدمات مختار بوده و فقط از یکسری از قوانین و خواسته های شرکت اصلی پیروی خواهد نمود . مدت زمان این نمایندگی را مطابق با قرار داد مشخص می کنند و با پایان قرارداد همکار ی آنها در صورت عدم تمدید پایان خواهد یافت . 
در صورتیکه که شرکت اصلی تمایل به تاسیس شعبه در ایران داشته باشد باید تمام هزینه های تاسیس و نگهداری و تعمیرات  را عهده دار شده و تمامی مدیران و کارکنان را خودشان انتخاب و استخدام نمایند . این شعبه تابع کامل قوانین و مقررات جمهوری اسلامی و قانون تجارت ایران خواهد بود ولی از سیاست ها و خط مشی ها ی شرکت اصلی برای انجام خدمات پیروی خواهد  نمود. مدت اعتبار این شعبه در ایران مادامی است که شرکت مادر تمایل به داشتن این شعبه را داشته باشد و مدت زمان مشخصی برای آن قید نشده است . 
تاسیس شعبه خارجی در ایران به این ترتیب است که تمامی مدارک و مستندات شرکت خواهان با تایید وزارتخانه ها و یا نهادهای ذی ربط ایران در آن کشور تهیه و پس از طی مراحل قانونی و تایید کارشناسان دادگستری و انجام مراحل ثبت در جمهوری اسلامی ایران مطابق با قانون تجارت و ثبت شرکت ها اقدام به تاسیس شعبه بنمایند . 

هستند شرکت هایی که در خارج از ایران فعالیت نموده و با موازین شرعی و عرفی جامعه ایرانی و قوانین تجاری ما نیز سنخیت داشته و تمایل به فعالیت و داشتن شعبه یا شعباتی در ایران می باشند و یا برعکس شخص حقیقی و یا حقوقی فعال در ایران تمایل به دریافت نمایندگی آن شرکت در ایران داشته و به دنبال ثبت شعبه یا نمایندگی آن شرکت در ایران می باشد ولی مراحل و شرایط ایجاد یک شعبه از شرکت خارجی در ایران را نمی دانند و به دنبال منابع مطمئنی برای رجوع می باشند. در این قسمت از از مقوله تلاش شده است تا مراحل و استانداردهای لازم برای ثبت شعبه خارجی در ایران به طور مختصر و مفید شرح داده شود .

طبق ماده سوم قانون ثبت شرکت ها شرکت هایی می توانند در ایران شعبه و یا نمایندگی داشته باشند که در کشور خود بصورت قانونی ثبت شده باشند . بنا براین ابتدا باید اداره ثبت اسناد و املاک هویت اصلی شرکت متقاضی را بررسی نموده و در صورت داشتن صلاحیت آن را تایید نماید . در هنگام بررسی شرکت متقاضی داشتن داشتن گواهی ثبت در محل و گواهی دفتر ثبت تجاری به قانونی بودن شرکت رای می دهد . همچنین مطابق با ماده قانون اجازه ثبت شعبه شرکت خارجی در ایران باید بصورت عمل متقابل کشور محل شرکت باشد ، یعنی چنانچه در کشور متبوع خارجی ثبت شعبه و نمایندگی ایران مجاز باشد شرکت های آن کشور نیز می توانند در ایران اقدام به ثبت شعبه یا نمایندگی بکنند .

شرکت های خارجی که تمایل به داشتن شعبه و یا نمایندگی در ایران دارند ابتدا باید داوطلبی برای ثبت شعبه خود در ایران پیدا کرده و یا نماینده قانونی خود را برای ثبت شرکت در ایران معرفی نمایند .

سپس مدارک زیر را باید برای ثبت به اداره ثبت شرکت ها ارائه نمایند :

  • اظهارنامه ثبتی شرکت
  • نسخه برابر اصل اساسنامه شرکت
  • آگهی تاسیس و آخرین تغییرات ثبتی شرکت
  • نسخه برابر اصل از اختیار نامه عمده شرکت در ایران و در صورت داشتن چند نماینده مستقل در ایران برای هر کدام اختیارنامه برابر اصل باید ارائه شود .
  • داشتن مجوز یا قرارداد از یکی از سازمان ها یا وزارت خانه های دولتی برای شرکت های که با هدف های مختلف در بخش دولتی نیاز به فعالیت آنها می باشد .
  • گزارشی توجیهی در خصوص دلایل و ضرورت تاسیس شعبه خارجی در ایران که باید حدود اختیارات و محل فعالیت شعبه ، تعداد نیروی انسانی مورد نیاز برای فعالیت به تفکیک ایرانی و خارجی بودن و همچنین نحوه تامین سرمایه و منابع مورد نیاز با جزئیات .

اظهارنامه شرکت متقاضی باید به فارسی ترجمه شود و تمامی مشخصات شرکت اعم از نوع شرکت ( سهامی ، تضامنی ، دولتی و یا خصوصی و …) ، نام شرکت ، تاریخ ثبت ، آدرس ، کشور محل ثبت و… را دارا باشد . همچنین اساسنامه شرکت متقاضی برای ثبت شعبه باید با امضاء صاحبین حق امضاء در شرکت به همراه اختیارنامه قانونی ضمیمه مدارک و به اداره ثبت شرکت ها تحویل داده شود .

زمینه های مجاز برای  فعالیت پس از ثبت شعبه شرکت خارجی :

طبق آیین نامه اجرایی قانون ثبت شعبه یا نمایندگی شرکت های خارجی در ایران ، شرکت های متقاضی ثبت شرکت و فعالیت در ایران می توانند در زمینه های زیر در ایران فعالیت داشته باشند .

  • شعبه ای به منظور ارائه خدمات پس از فروش شرکت های خارجی ثبت نمایند .
  • شعبه ثبت شده به اجرای تعهدات قراردادهای فی مابین شرکت های ایرانی و خارجی مبادرت نماید .
  • شعبه ثبت شده به منظور بررسی و ایجاد زمینه ها و بسترهای سرمایه گذاری شرکت خارجی در ایران فعالیت نماید .
  • به منظور همکاری با شرکت های فنی و مهندسی ایرانی شعبه خارجی در ایران ثبت شود و فعالیت در کشور ثالث صورت پذیرد.
  • شعبه ثبت شده در راستای بهبود صادرات غیر نفتی ایران ایجاد شود .
  • به منظور ارائه خدمات فنی و مهندسی و با هدف انتقال دانش فنی و فناوری ایجاد شود .
  • انجام فعالیت های مختلف مانند حمل و نقل ، بازرسی ، مشاوره ای و… به شرط صدور مجوز از دستگاه های دولتی که برای صدور مجوز شرایط لازم را دارند .

اشخاص ایرانی متقاضی ثبت شعبه شرکت خارجی چه مدارکی باید ارائه دهند

  • اگر متقاضی ثبت شعبه شرکت خارجی اشخاص حقیقی و یا حقوقی ایرانی باشند باید مطابق با ماده 5 آئین نامه اجرایی ثبت شعبه و نمایندگی خارجی در ایران درخواست خود را بصورت کتبی و به همراه مدارک زیر به اداه کل ثبت شرکت ها تحویل دهند :
  • کپی برابر اصل قرارداد شرکت ایرانی با شرکت خارجی با استناد به ماده 4 آیین نامه اجرایی فوق الذکر که نماینده شرکت خارجی را اینگونه تعریف کرده است : نماینده شرکت خارجی شخص حقیقی یا حقوقی است که براساس قرارداد نمایندگی ، انجام بخشی از موضوع و وظایف  شرکت طرف نمایندگی  را در محل بر عهده گرفته است. نمایندگی شرکت خارجی ، نسبت به فعالیتهایی تحت نمایندگی شرکت طرف نمایندگی در محل انجام می پذیرد،  مسئولیت خواهد داشت
  • اصل و کپی برابر اصل مدارک شناسایی متقاضی حقیقی و اصل و کپی برابر اصل اساسنامه ، آگهی تاسیس و آکهی آخرین تغییرات ثبت شده اشخاص حقوقی.
  • ارائه سوابق مرتبط کاری متقاضی
  • اساسنامه آگهی ثبت و آخرین تغییرات شرکت خارجی
  • آخرین گزارشات تایید شده مالی شرکت خارجی
  • دریافت معرفی نامه از وزارت خارجه کشور مربوطه

مراحل ثبت شعبه شرکت خارجی

برای ثبت شعبه شرکت خارجی در ایران پس از فراهم نمودن مدارک مورد نیاز باید درخواست ثبت تهیه شده و توسط وکیل قانونی به اداره ثبت شرکت ها تحویل داده شود . همچنین به همین منظوراساسنامه ، آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات شرکت مادر و یا درخواست کننده به همراه اختیار نامه نماینده باید توسط کنسولگری و یا سفارت کشور محل شرکت تایید شود و پس از تایید به فارسی ترجمه گردند . ترجمه این اسناد که باید بوسیله مترجمان رسمی صورت گرفته باشد باید به تایید قوه قضاییه نیز برسد .

پس از آن مدیر شعبه تعیین و معرفی شده باید گزارش توجیهی را آماده و ضمیمه پرونده نماید. این گزارش باید حاوی اطلاعات زیر باشد :

  • اطلاعاتی در خصوص نوع فعالیت شرکت
  • درج دلایل و لزوم ایجاد شعبه یا نمایندگی در ایران
  • نوع ثبتی شرکت و حدود اختیارات و محل فعالیت شرکت
  • نیروی انسانی ایرانی و خارجی مورد نیاز به تفکیک
  • نحوه تامین منابع مالی و مواد اولیه و … برای اداره شعبه

سپس باید توسط نماینده تعیین شده شرکت تعهد نامهای امضاء شود که طی آن شرکت متعهد می شود در صورتیکه مجوز فعالیت شرکت به هر دلیل به اتمام رسید باید ظرف مدت تعیین شده نسبت به انحلال و لغو مجوز اقدام نمایند .

البته در صورتیکه نماینده تعیین شده برای ثبت شعبه خارجی از سمت خود آن شرکت مامور بوده و اصالت ایرانی نداشت باید اصل و ترجمه گذرنامه نماینده نیز ارائه شود ولی در صورتی که اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی به عنوان نماینده و مدیر شعبه معرفی شوند اداره مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در ایران کفایت می کند .

مراحل ثبت نمایندگی شرکت خارجی

برای ثبت نمایندگی شرکت خارجی نیز باید مدارک مورد نیاز به همراه درخواست کتبی در اختیار وکیل قانونی قرار گرفته و ایشان نسبت به تکمیل مستندات و ثبت نمایندگی شرکت می توانند اقدام نمایند.

برای این منظور درخواست کتبی شرکت متقاضی باید ضمیمه مدارک شده و به زبان فارسی نیز ترجمه شده باشد . برای ثبت نمایندگی شرکت خارجی نیز همانند ثبت شعبه شرکت خارجی باید اساسنامه ، آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات به همراه قرارداد نماینده قانونی که به تایید سفارت کشور شرکت متقاضی نیز باید رسیده باشد فراهم می گردد و پس از ترجمه مستندات و مدارک به زبان فارسی توسط کارشناسان رسمی مترجمی ، باید تمام مدارک توسط قوه قضاییه نیر تایید شود .

نماینده تعیین شده برای نمایندگی شرکت خارجی باید گزارشی توجیهی برای ثبت نمایندگی شرکت خارجی تهیه و تسلیم نماید که حاوی موارد زیر باید باشد :

  • اطلاعاتی در خصوص نوع فعالیت شرکت
  • درج دلایل و الزامات ثبت نمایندگی شرکت خارجی در ایران
  • تعیین نوع ثبتی شرکت خارجی ، حدود اختیارات و محل مورد نظر برای ایجاد نمایندگی و حوزه فعالیت
  • برآورد دقیق نیروی انسانی مورد نیاز به تفکیک ایرانی و خارجی بودنشان
  • نحوه تامین مواد اولیه مورد نیاز ، وجوه ارزی و ریالی برای اداره نماینگی شرکت خارجی در ایران

همچنین باید نماینده شرکت تعهد کتبی نماید که در صورت اتمام مهلت فعالیت نمایندگی در ایران و یا خاتمه کار نمایندگی به هر دلیل ظرف مدت تعیین شده نسبت به تصفیه حساب و انحلال نمایندگی اقدام نماید . این نماینده باید در صورتیکه از خود کشور متقاضی می باشد گذرنامه خود را به همراه ترجمه رسمی آن نیز ارائه نماید و در صورتیکه نماینده ایرانی می باشد تنها باید مدارک شرکت حقوقی و یا خود حقیقی اش را برای ثبت شرکت ارائه نماید .

 تمامی شعبات و نمایندگی های شرکت های خارجی موظفند همه ساله پس از طی فرآیند بیلان مالی خود و حداکثر تا 4 ماه پس از آن بر اساس ماده 8 آئین نامه اجرایی قانون ، گزارشات مالی خود را به همراه گزارش فعالیت نمایندگی به دستگاه های ذی ربط تسلیم نمایند .

تفاوت شعبه شرکت خارجی با نمایندگی شرکت خارجی

شعبه در واقع قسمتی از بدنه اصلی خود شرکت مادر می باشد که اجازه دارد فروش ها و خدمات این شرکت را در قسمتی دیگر که ممکن است کشوری دیگر باشد انجام دهد . این شعبات تمامی اختیارات و تصمیماتشان از شرکت اصلی نشات می گیرد و خود افراد تاسیس کننده شعبه اجازه دخل و تصرف در آن را ندارند مگر اینکه خود شرکت اصلی این اجازه را به آنها داده باشد. همچنین تمامی مسئولیت هایشعبه اعم از حقوقی و قانونی به عهده خود شرکت اصلی می باشد و استخدام وبه کار گیری نیروهای شاغل در این شعبات نیز با مدیریت و توسط خود شرکت به کار گرفته می شوند و حق و حقوق آنها نیز با شرکت مادر می باشد.

اما نمایندگی یک شخصیت مستقل حقیقی و یا حقوقی می باشد که خارج از بدنه اصلی شرکت مادر بوده و بر اساس قراردادی قسمتی از فعالیت های شرکت مادر را انجام می دهد و موسسین نمایندگی ها تماماً جوابگوی تعهدات و مسئولیت های نمایندگی بوده و هرگونه مشکل حقوقی و قانونی متوجه خود آنها می باشد و به شرکت مادر مربوط نمی شود . همچنین استخدام و به کار گماری نیروی انسانی درنمایندگی ها توسط خود موسسین و صاحبین نمایندگی انجام گرفته و حق و حقوق آنها نیز بر عهده خودشان می باشد .

ثبت شرکت نوبل در شبکه های اجتماعی

با ما همرا باشید در

ثبت شرکت نوبل در شبکه های اجتماعی

ما را در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید